2016 – året då eBemanning slog igenom! - Zerolime Rekryterings- och bemanningssystem

2016 – året då eBemanning slog igenom!

2016 – ett genombrottsår

2016 var ett år som vi kommer se tillbaka på som året då vi etablerade oss på marknaden på allvar. Vi nådde så många milstolpar under året att det varit svårt att hålla koll på alla. Vi satte upp höga mål för 2016 och vi nådde samtliga!

Det sista målet, det viktigaste, vår licensomsättning per månad nådde vi inte förrän i december så det var tight men det gick! Vi är otroligt glada för alla fantastiska företag vi träffat under året och vi är stolta över att så många har valt att byta till eBemanning som sitt viktigaste verksamhetssystem! Vi vet att det inte är ett lätt beslut att fatta men vi har förstått att det har underlättats betydligt av att eBemanning är ett så intuitivt och lättanvänt system och att vi kunnat vägleda under hela processen.

Produktnyheter

Under 2016 kom vi med 13 nya releaser av systemet. Alla våra kunder har samma version och alla får alltid tillgång till nyheter samtidigt. Det mesta vi lägger till är valbart så man använder bara de funktioner man behöver, men allt finns där.

Nya kunder

Under 2016 fördubblade vi antalet kunder. En kund som vi är väldigt stolta över att kunna hälsa välkomna som användare av eBemanning är Retail Knowledge!

Läs mer här.

Om du vill veta mer om eBemanning och vad det skulle kunna göra för er verksamhet,
ring Niklas Jardeby på 0732 – 40 90 92.