Staffing - Zerolime bemanningssystem ebemanning personaluthyrning

Zerolime Bemanningssystem - eBemanning

Bemanningssystem - eBemanning

Zerolimes bemanningssystem eBemanning är en komplett webbaserad lösning för att hantera personaluthyrning. Det är lättanvänt, modernt och har massor med smarta funktioner för att underlätta i vardagen. Låt eBemanning hjälpa er också att få mer tid över till annat än administration! 

Förutom att eBemanning är ett bemanningssystem i absolut toppklass så följer det med hjälp och support både i form av personlig support som hjälptexter och guider för hur man får ut så mycket som möjligt ur sitt bemanningssystem. 

Nedan finns ett axplock av de smarta funktioner som ingår i systemet och det tillkommer hela tiden nya. Ungefär en gång i månaden kommer det ut en ny version med stora och små nyheter. Uppdateringen sker på kvällen och kräver ingen installation från våra användare. Det är bara att börja jobba som vanligt i den nya versionen på morgonen. 

Tidrapportering i eBemanning

Tidrapportering

Tidrapporteringen i eBemanning är tänkt att användas i första hand i en mobil och är gjord för att vara så enkel och smidig som möjligt.

Schemaläggning i Zerolimes bemanningssystem eBemanning

Schemaläggning

I eBemanning finns ett kraftfullt verktyg för att schemalägga såvål korta som långa uppdrag och få en tydlig överblick.

Kollektivavtal i Zerolimes bemanningssystem eBemanning

Kollektivavtal

eBemanning har fullt stöd för svenska kollektivavtal och det går givetvis att använda hur många kollektivavtal man vill i systemet.

Ekonomi och Rapportering i Zerolimes bemanningssystem eBemanning

Ekonomi och rapportering

Det finns ett stort antal färdiga rapporter som ger en bra överblick över ekonomi, personal och kunder. Man kan också dra ut information i excel eller koppla på en BI-lösning.

Hantera Personal i Zerolimes bemanningssystem eBemanning

Hantera Personal

I eBemanning finns färdiga mallar för anställsningsavtal och man kan givetvis lägga in sina egna. vi har också integrationer mot digital signatur för att göra det ännu smidigare.

Attest av tider i Zerolimes bemanningssystem eBemanning

Attest av tider

En av de kraftfullaste funktionerna i eBemanning är tidsattesten. Den ger en tydlig överblick samtidigt som den ger snabb tillgång till alla detaljer för att kunna granska och godkänna tider innan de går till lön och faktura.