eBemanning har nu stöd för digital signatur för anställningsavtal - Zerolime Rekryterings- och bemanningssystem

eBemanning har nu stöd för digital signatur för anställningsavtal

Zerolime lanserar nu digital signatur för anställningsavtal i samarbete med vår partner GetAccept. Det innebär att du i eBemanning kan skapa dina anställningsavtal direkt på konsulten och skicka iväg dem för digital signatur. När konsulten signerat sparas avtalet inne på konsulten i eBemanning.

Förutom själva signeringen kan ni låta konsulten själv fylla i vissa förbestämda fält, som exempelvis personnummer eller bankuppgifter. Dessa uppgifter läses automatiskt in i eBemanning så ni slipper jobbet med att samla in och mata in informationen. Tillsammans med anställningsavtalet kan ni skicka med en trevlig hälsning till er konsult i form av en film. Om ni vill kan ni använda er av en chatt för att kommunicera med konsultenoch spara på frågor den vägen.

Vi är övertygade om att denna nya funktion kommer spara er tid, kvalitetssäkra ert data samt ge ett mervärde till er och era konsulter.

Anställningsavtalet genereras och förhandsgranskas i eBemanning. Det går att ange vilka fält som skall vara redigerbara samt vilka fält som skall fyllas i av konsulten.