En användares ord om vår utbildning - Zerolime Rekryterings- och bemanningssystem

En användares ord om vår utbildning

”Jag satt som ensam användare tillsammans med två utbildare och utvecklare till ebemanning, vilket gjorde det till en mycket givande och lärorik dag! Steg för steg gick de igenom varje detalj i programmet anpassat efter den verksamhet jag jobbar i.

Det kändes väldigt personligt och de svarade väldigt bra, utförligt och engagerat på alla mina detaljerade frågor, vilket gjorde att min förståelse för programmet utvecklats och mitt arbete har kunnat effektiviseras. Genom utbildningen har jag förstått att programmet är mycket mer detaljerat och användbart än jag först trodde. Dessutom är det toppen att det hela tiden utvecklas, vilket gör att synpunkter från oss användare kan tas tillvara på för att ytterligare optimera programmet!”

Carolina / Lejonet & Partners