Tidigare events

Ett frukostseminarium om bakgrundskontroller, rekrytering och cyber vetting

Tid: 2019-05-22, 07:30 - 09:00 CEST
Plats: ZeroLime, Gamla Brogatan 9 - precis vid Hötorget

Tillsammans med vår samarbetspartner SR Intelligence bjuder vi in dig till ett avslappnat frukostmingel innan det är dags att gå på sommarledighet. Frukostseminariet kommer bland annat beröra bakgrundskontroller, rekrytering och cyber vetting.

Föreläsare:

Mats Wernheim, VD & Grundare ZeroLime
Vad kan vi lära oss av Netflix och Youtube när vi rekryterar?

Johan Hasslert, Partner, SR Intelligence
Varför ska vi inkludera bakgrundskontroller och cyber vetting som en del av rekryteringsprocessen?

Frukost serveras från kl. 07.30, föreläsningen börjar kl. 08.00. Bjud gärna in en kollega, be att dom använder samma anmälningslänk som du gör: Anmäl dig här

Läs mer om samarbetet - klicka här

Plats: ZeroLime, Gamla Brogatan 9 - precis vid Hötorget.

Seminariet är kostnadsfritt.


OM SR Intelligence
SR Intelligence är ett konsultbolag specialiserade på risk och säkerhetsrådgivning. Med erfarenheter från Polismyndigheten, Försvarsmakten och rekryteringsbranschen arbetar de med bakgrundskontroller, säkerhetsprövningsintervjuer, digital referenstagning och riskbedömning.

Bolaget har sitt säte i Stockholm, men samarbetspartners i EMEA & Nordamerika. 

Från AI till blommor i kontorslandskapet - ​En föreläsning om attraktion och retention av medarbetare

Tid: 2019-04-11, 13:00 - 17:00 CEST
Plats: Bemanningsdagen utspelar sig i Bryggarsalens centralt belägna konferens- och festlokal vid Odenplan i Stockholm City. Eventet startar kl 13:00 och avslutas kl 17:00 med AW och mingel. Pris per person är 295 kr och då ingår fika och afterwork mingel, det är gratis om du anmäler dig via oss.

ZeroLime talare på Hogias Bemanningsdag

Hur kommer det sig att det är så svårt att slita sig från Netflix? Varför är det så mycket klipp på katter och hundar på Youtube? Vad är det för skillnad på personer som lyssnar på Bon Jovi kontra U2? På 45 minuter kommer vi att prata om hur algoritmer påverkar oss i nästan alla sammanhang och vad vi kan göra med kunskapen i rekrytering och bemanning.

Talare:
Mats Wernheim, CEO & Founder ZeroLime
Mats är en mångsidig entreprenör och har sedan 1990 byggt tre företag inom rekryterings- och bemanningsbranschen.

Björn Elowson, Senior Consultant & Lic. Psychologist på cut-e
På cut-e arbetar han mestadels med urval och processeffektivitet, han har också arbetat i London med attraktion av kandidater och analys av sociala medier. 

Klicka här för hela programmet

Anmäl dig här

Kom och träffa oss på Personal & Chef som är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal.

Tid: 2019-02-20 - 2019-02-21
Plats: Kistamässan, Stockholm

Kom och träffa oss på Personal & Chef som är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal.

Vi visar bland annat vår jobbox ihop med McDonald´s.  

Våra molnbaserade lösningar för rekrytering och bemanning:

  • Rekryteringssystem
  • Bemanningssystem
  • Videointervjuer
  • Vipa - arbetspsykologiska tester tillsammans med videointervju

Vi demar även eSignering/digital signatur tillsammans med vår partner GetAccept.

Mässan är gratis - klicka här för att registrera dig

Vidointervjuer - Kostnadsfritt lunchseminarium den 31/1!

Tid: 2018-01-31, 12:00 - 13:00 CET
Plats: Gamla Brogatan 9 vid Hötorget

Att använda strukturerade videointervjuer i rekryteringsprocessen blir allt vanligare och används idag inom de flesta branscher. 

Några av ZeroLime´s kunder är:

  • AerLingus som hitills videointervjuat tusentals piloter och CabinCrew
  • McDonald´s
  • DNB och Tetrapak, Graduates
  • Adecco

På seminariet gör vi en demo och berättar lite mer om hur våra kunder anväder systemet och vilken nytta det ger.

Anmäl dig på länken nedan!

www.zerolime.se/lunch

ZeroLime har tillsammans med cut-e - världsledande inom arbetspsykologist testning skapat en unik lösning för rekrytering och urval.

Tid: 2016-06-14, 12:00 - 13:00 CEST
Plats: ZeroLime, Gamla Brogatan 9.

Kostnadsfritt lunchseminarium. Att använda psykometriskt valida tester tillsammans med strukturerad intervju via mobiltelefon kan sänka tiden för rekryterare med upp till 90% samtidigt som det ökar validiteten i urvalet. Kandidatens potential matchas mot färdiga jobbprofiler. Denna evidensbaserade digitala matchningsprocess visas av Mats Wernheim VD ZeroLime och Björn Elowson leg. Psykolog cut-e.

Lunchseminarium med Louise Anderberg, HR-direktör på TDC den 16 mars

Tid: 2016-03-16, 12:00 - 13:00 CET
Plats: ZeroLime, Gamla Brogatan 9.

Kostnadsfritt lunchseminarium. TDC använder videointervjuer I sin rekryteringsprocess, Louise Anderberg HR-Direktör på TDC berättar om vilka fördelar det har för rekryteringsprocessen.

Lunchseminarium 14/10 med Ilona Orgmets, Head of Recruitment, Adecco

Tid: 2015-10-14, 12:00 - 13:00 CEST
Plats: Gamla Brogatan 9

Rustade för framtidens rekrytering med ZeroLime. Fördelarna med ZeroLime är många, säger Ilona Orgmets, Head of recruitment på Adecco. ”Genom att använda ZeroLime kan vi enkelt återanvända kandidater, idag tillsätts ca 40% av uppdragen av befintliga kandidater, tidigare påbörjades en ny process för varje nytt uppdrag, genom denna återanvändning sparar vi mycket pengar på annons- och overheadkostnader, detta leder i sin tur till att vi har blivit mycket snabbare på att presentera kandidater/konsulter till kund.” Adecco - världens största och Sveriges tredje största bemanningsföretag använder ZeroLime för hela sin svenska verksamhet. Adecco använder även systemet för konsult/kandidatpresentationer. USP:arna med ZeroLime ur Adeccos, våra kandidaters och kunders perspektiv: • Mycket enkelt och snabbt att registrera en profil. Det har inneburit att vi fått drygt 270 000 CV:n i vår databas på två år. • Kandidatlöfte: ”När du registerat dig hos Adecco kommer du automatiskt bli matchad mot alla lediga jobb hos Adecco” • Enkelt att kommunicera med kandidater genom systemet – alla får återkoppling och det förenklar nätverkande med attraktiva kandidater (employer branding). • Välfungerande sök- och matchningsfunktion gör kandidaterna synliga för rekryteraren. (Systemet gör jobbet.) • Bra och logiskt systemstöd för rekryteraren genom hela processen. Gör att hen kan ha många processer igång samtidigt med bibehållen kvalitet och tempo. • Snygg och överskådlig kandidatpresentation till kund genom profillänk. Känns också modernt jämfört med CV i wordformat. • Enkelt att mäta och följa upp vilka kanaler för platsannonser som ger flest respektive bäst kandidater. • Videopresentation av kandidat ger rekryteraren och kunden möjlighet att få ett intryck av kandidatens personlighet istället för eller inför en intervju.

Välkommen på lunchseminarium med Adecco hos oss den 21 januari, mer information och anmälan på länken.

Tid: 2015-01-21, 12:00 - 13:00 CET
Plats: ZeroLime Gamla Brogatan 15

Fördelarna med ZeroLime är många, säger Ilona Orgmets, Head of recruitment på Adecco. ”Genom att använda ZeroLime kan vi enkelt återanvända kandidater, idag tillsätts ca 40% av uppdragen av befintliga kandidater, tidigare påbörjades en ny process för varje nytt uppdrag, genom denna återanvändning sparar vi mycket pengar på annons- och overheadkostnader, detta leder i sin tur till att vi har blivit mycket snabbare på att presentera kandidater/konsulter till kund.” https://www.zerolime.se/events/?s=6

Lunchseminarie - cut-e och Zerolime visar sin kompetensbaserade process med test och videointervju

Tid: 2014-08-27, 12:00 - 13:00 CEST
Plats: Gamla Brogatan 15

Zerolime erbjuder video- och webbaserade lösningar för rekrytering och bemanning. Zerolime delar cut-es vision att skapa effektivare, mer träffsäkra processer till en bråkdel av kostnaderna för traditionell rekrytering. Tillsammans har vi byggt en process för en global aktör inom customer service som på så vis kan plocka hem processer de annars köper av bemanningsbolag.

Screening & urval - lunchseminarium

Tid: 2014-02-12, 12:00 - 13:00 CET
Plats: Gamla Brogatan 15

Talare - Henric Bruvik, leg psykolog, VD cut-e Sverige, cut-e är världsledande inom arbetspsykologisk testning över internet inom rekrytering, urval och personalutveckling. Vi visar hur effektivt det kan vara med test- och videoscreening samtidigt som vi bjuder på lunch, anmäl dig och dina kollegor.

Gör som bland annat TeliaSonera och Uniflex screena med webcamintervjuer - Demo av vår molntjänst för inspelade webcamintervjuer

Tid: 2013-01-30, 12:00 - 13:00 CET
Plats: Kungsgatan 48 vid Hötorget.

Gör som bland annat TeliaSonera och Uniflex, effektivisera rekryteringen med hjälp vår molntjänst ZIMS! - Vi visar hur enkelt det kan vara samtidigt som vi bjuder på lunch. Alla som kommer får dessutom en veckas gratis "provkörning "i vårt marknadsledande system för videorekrytering ZIMS (ZeroLime Interview Management System). Anmäl dig till någon av luncherna på länken nedan:

Videorekrytering, 950:-/månad - lunchdemo och gratis testkonto!

Tid: 2012-08-15, 12:00 - 13:00 CEST
Plats: Kungsgatan 48 - vid Hötorget.

Videorekrytering via webcam - vi visar hur enkelt det är och bjuder samtidigt på lunch, anmäl dig och dina kollegor på länken nedan.

Lunchdemo - rekrytera med Video

Tid: 2012-05-02, 12:00 - 13:00 CEST
Plats: Kungsgatan 48 ZeroLime

Effektivisera rekryteringen med hjälp av video! - Vi visar hur enkelt det kan vara samtidigt som vi bjuder på lunch. Alla som kommer får dessutom en veckas gratis "provkörning "i vårt marknadsledande system för videorekrytering ZIMS (ZeroLime Interview Management System). Anmäl dig till någon av luncherna på länken nedan: Effektivisera rekryteringen med hjälp av video! - Vi visar hur enkelt det kan vara samtidigt som vi bjuder på lunch. Alla som kommer får dessutom en veckas gratis "provkörning "i vårt marknadsledande system för videorekrytering ZIMS (ZeroLime Interview Management System). Anmäl dig till någon av luncherna på länken nedan

Demo av våra unika videointervjuer

Tid: 2011-04-12, 10:00 - 11:30 CEST
Plats: Ankdammsgatan 35, 3 tr

Videoinspelningar för intervjuer ZeroLime revolutionerar sättet att screena, rekrytera, presentera och hyra ut personal och konsulter, samt driva utvecklingen av nya arbetsformer genom banbrytande lösningar baserade på video- och webbfunktioner. OSA: christian@zerolime.se

Demo & Lunch

Tid: 2011-03-11, 11:30 - 13:00 CET
Plats: Ankdammsgatan 35, 3 tr

Vi demonstrerar vårt system och bjuder på enklare förtäring. Begränsat antal platser. OSA 9 mars till: mats.wernheim@zerolime.se