Customers - Zerolime ebemanning

Kunder

Military Work

”Oavsett vilken bransch du vill göra karriär inom så kommer du långt med rätt inställning. Och för oss som konsulter gäller det att ha effektiva processer på plats för att kandidaterna ska hitta rätt. Zerolime har marknadens bästa gränssnitt, både grafiskt och funktionellt, vilket förbättrar upplevelsen för användarna” säger VD, Mikael Karlsson och fortsätter:
”Återanvändningen av kandidater är en annan viktig del. Tack vare att kandidaterna sparas i systemet kan de automatiskt användas igen mot andra uppdrag som dyker upp senare. Det innebär att vi kan bibehålla en hög tillsättningsgrad vilket minskar våra transaktionskostnader avsevärt” säger han.

The Place

”Samarbetet med Zerolime har varit avgörande för att kunna bygga ett system som följer våra behov och processer. De har skräddarsytt våra rekryterings- och bemanningssystem och även hjälpt oss att integrera dem med våra övriga IT-system. Dessutom gick själva implementeringen av systemen snabbt och smidigt vilket gjorde att vi aldrig tappade fart” säger Pär Ola Wiberg, ägare och vice VD för The Place.

Jurek

Rekryterings- och bemanningsbranschen har genomgått stora förändringar under de senaste åren. Ett företag som anpassat sig till de nya förutsättningarna och blivit en av branschens starkast lysande stjärnor är Jurek. 

Sedan bolaget grundades 2006 har det vuxit i snabb takt och dessutom utsetts till Gasellföretag de senaste fem åren. Nu tar Jurek nästa steg i utvecklingen och effektiviserar sina rekryteringsprocesser tillsammans med ZeroLime.

– Som ett av branschens snabbast växande företag är det en utmaning att hitta rätt kompetens när kunderna behöver den. Dagens kandidater är en färskvara och vi behöver därför effektiva system som kopplar samman de bästa arbetssökande med våra företagskunder.
”ZeroLimes systemlösning har hjälpt oss att skala upp vår verksamhet och samtidigt behålla fingertoppkänslan”, säger Johannes Schiölde, Head of Business Development på Jurek. 

Adecco

Fördelarna med Zerolime är många, säger Ilona Orgmets, Head of Recruitment samt styrelseledamot på Adecco. ”Genom att använda Zerolime kan vi enkelt återanvända kandidater, idag tillsätts ca 50 % av uppdragen (ökar för varje månad) av befintliga kandidater, tidigare påbörjades en ny process för varje nytt uppdrag, genom denna återanvändning sparar vi mycket pengar på annons- och overheadkostnader, detta leder i sin tur till att vi har blivit mycket snabbare på att presentera kandidater/konsulter till kund.”