Ny release – 21 Juni 2016 - Zerolime Rekryterings- och bemanningssystem

Ny release – 21 Juni 2016

I eBemannings tredje release i juni är den stora nyheten en väsentligt utbyggd hantering av sjukfrånvaro i systemet. Nu kan man sätta upp så att all sjukfrånvaro hanteras direkt i eBemanning. Systemet räknar då ut om det ska vara karens, dag 2-14 osv och sätter även kostnader för det. Det innebär att ekonomisk uppföljning innehåller en mer komplett kostnadsbild.

För en detaljerad beskrivning av den funktionaliteten för Sjukfrånvaro, se separat manual som skickas ut i ett separat mail i samband med releasen. Har du inte fått dessa så kontakta support@primelink.se

Ny hantering av sjukfrånvaro

eBemanning har nu ett väsentligt utökat stöd för sjukfrånvaro och systemet tar nu fram alla frånvaroartiklar och kostnader kopplade till dessa direkt vid tidrapport/attest. Sjuk-OB kan hanteras separat med egen löneart. Reglerna sätts upp i avtalen och detaljer om hur man går tillväga finns i en separat manual.

Det går alldeles utmärkt att fortsätta använda den gamla varianten där systemet sätter Sjuk på all sjukfrånvaro och låter lönesystemet hantera detaljerna.

Ny lönexport: Söderberg & Partners

En ny lönexport till Söderberg & Partners är utvecklade för de kunder som använder deras lönesystem.

Förbättrad sammanställning i export till Hogia Affärssystem

Fakturorna i Hogia Affärssystem har nu en tydligare sammanställning.

Mer detaljerad information finns i våra releasenotes.