Ny release - april 2019 - Zerolime Rekryterings- och bemanningssystem

Ny release – april 2019

Nu har vi gjort uppdateringen av eBemanning för april månad och den största förändringen i denna uppdatering är tidsperioder i kollektivavtalen. Tidsperioderna gör det möjligt att tidsbestämma löner och priser i avtalet. Nedan kan du läsa en kortfattad sammanställning över övriga nyheter i eBemanning.

Om du har några frågor är du varmt välkomna att kontakta supporten på support@primelink.se. Vi vill även passa på att önska en glad påsk, hoppas att du får lite härlig ledighet i det fina vädret!

Tidsperioder i kollektivavtalen

Genom att ange en tidsperiod på tidkontot kan du ange olika löner och priser för olika perioder i ett och samma avtal. När du lägger upp en ny tidsperiod med ny lön eller debitering uppdaterar du också de eventuella tidrapporter som redan genererats. Även låsta tider uppdateras men inte exporterade tider. Läs mer om detta i bifogat dokument eller i vår kundportal som du når via Hjälp i eBemanning.

För detaljerad information om dessa nyheter, se våra release notes.

Nya rapporter

Tidrapportering status/summa detaljerad per konsult

Planerade tider detaljerad – utan personuppgifter

Denna rapport är en schemarapport som visar konsulter hos kund, fast utan deras kontaktuppgifter så som e-post och mobilnummer.

 • Rapporterad tid per kund – med kommentarer
  En rapport som visar resursens tidrapport uppdelat per kund, uppdrag och person per dag. Rapporten inkluderar även den kommentar resursen kan ge till kund vid tidrapporten.
 • Bokningsstatus statistik – per kund
  Rapporten visar bokningsstatistik uppdelat per kund och uppdrag. Här kan ni se hur stor andel pass som är bokade och obemannade pass, samt orsak till obemannat om ni använt er av det.

Övrigt

 • Sorteringsordningen på kommentarer var tidigare något ologisk, nu sker sorteringen på datum där senaste kommentaren visas överst och sedan fallande ordning.
 • Vid kopiering av uppdrag från en kund till en annan kopieras inte fakturainformation och besöksadress med. Detta har skett under en version av eBemanning.
 • Personer födda på 2000-talet uppfattades som pensionärer vid beräkning av arbetsgivaravgift. Detta är nu åtgärdat.
 • Knappen för bekräftelse via e-post till konsult fungerar nu återigen i Chrome.
 • Vid ett visst läge då karensavdraget inföll i början av en resurs anställning kunde det bli en krasch i systemet. Detta är nu åtgärdat.

För detaljerad information om dessa nyheter, se våra release notes.