Ny release – augusti 2018 - Zerolime Rekryterings- och bemanningssystem

Ny release – augusti 2018

I augusti månads release av eBemanning fokuserade vi på förbättringar och ännu mer automatiseringar av kollektivavtal. Vi har även byggt in en smidig lösning för fakturering av rekryteringar, snabbt och enkelt direkt från uppdraget.

Nya helgdagar 2019
Vi har lagt in alla helgdagar för 2019 och även uppdaterat alla era kollektivavtal med dessa. Ni behöver alltså inte själva lägga till vilka regler som gäller för OB och övertid framöver, det görs helt automatiskt.

Sjukregler
Vi har nu lagt till utökat stöd för sjukavdrag för månadslönare samt sjukhantering från dag 15 för tjänstemän i bemanningsbranschen. Det innebär att eBemanning har fullt stöd för sjukhantering för tjänstemän och arbetare, oavsett timlön, garantilön eller månadslön och oavsett vilken sjukdag i perioden som avses.

Semesterhantering
Vi har utökat hanteringen av semester, för tjänstemän med garantilön eller tjänstemän med månadslön så räknas nu semester alltid som 8 timmar, oavsett schemats längd.

Utökat stöd för bolag
Är ni fler bolag som skall använda eBemanning? Det är inga problem, eBemanning har nu stöd för bolag i integrationen med Upsales, i uppdrags- och resurshanteringen, lön och fakturering samt ekonomisk uppföljning i eBemanning.