Ny release – februari 2018 - Zerolime Rekryterings- och bemanningssystem

Ny release – februari 2018

Februaris release innehåller bland annat en utökad funktionalitet i attestvyn. Attestvyn är den sida där konsultchefen redigerar och godkänner konsultens tidrapport. Det är här viktigt att snabbt få en bra överblick över vad som hänt och vad som behöver granskas närmare. För att hjälpa konsultchefen i sitt arbete har vi nu lagt till ytterligare en varning. 

Det finns tre färger i tidrapporten, vitt, gult och nu de nya röda raderna.

  • De vita raderna är tidrapporter som inte skiljer sig från bokningen. Dessa tider med fördel att skumma igenom och godkänna med ett enda klick.
  • De gula varningarna är tidrapporter där bokad tid skiljer sig mot tidrapporterad tid, antingen att klockslagen har ändrats eller att status har ändrats. Det är alltså troligen inte ett fel, men dessa rader är bra att granska.
  • De nya, röda raderna, är en starkare varning. Det är dock enbart en varning så de går att godkänna om man önskar, men de innebär att ni behöver se över utfallet på lön och fakturering på dessa dagar. Det kan exempelvis vara så att man glömt prissätta uppdraget och då faller det inte ut någon debitering. Det går att styra per uppdrag om dessa varningar skall genereras eller inte. I fastprisuppdrag kan det vara bra att plocka bort varningen.

När passet låses försvinner färgen på raden, men symbolen som indikerar en varning längst till höger på de röda raderna finns kvar.