Ny release – januari 2019 - Zerolime Rekryterings- och bemanningssystem

Ny release – januari 2019

Nu är det nytt år och ny uppdatering av eBemanning! Januari månads release bjuder på ett omfattande och automatiskt stöd av de nya reglerna för karensavdraget. Förutom nya sjukregler bygger vi även in mer logik för långtidssjukskrivna för att ytterligare minska manuell handpåläggning. Alla små extraklick räknas i längden!

För att spara på än mer klick så byggde vi ut integrationen mellan Upsales och eBemanning ytterligare. Vi byggde bland annat in logik för då rekryteraren sätter ett uppdrag till paus i Zerolime. eBemanning och Upsales uppdateras då i realtid med denna information och presenterar för säljaren att affären just nu är i pausläge. Vi har även effektiviserat arkiveringen av uppdrag som ej jobbas på längre, när de är slutfakturerade och exporteras till ekonomisystemet blir de automatiskt inaktiva i eBemanning. Det går fortfarande att söka efter dem, men de visas inte upp i diverse vyer per automatik vilket ger en renare och smidigare känsla i systemet.

För att förenkla för er kunder ha vi valt att öppna upp en sida för manualer, lathundar och FAQ. Om ni har ytterligare frågor som vi inte ger svar på i vår kundsida, så tveka inte att höra av er till oss på supporten så hjälper vi er i rätt riktning!

Sammanfattning av januaris release:

  • Nytt karensavdrag från 2019-01-01
  • Ingen ny karens vid långtidssjukskrivning
  • Ny hjälpsida med manualer och FAQ
  • Nyheter i integrationen mellan Upsales, eBemanning och Zerolime