Ny release – september 2020

I denna release av eBemanning bjuder vi främst på förbättringar av sjukhanteringen. Tidigare presenterades sjukdag 15- som timmar men detta är nu ändrat till att presenteras i dagar. Den andra ändringen är att sjukavdraget för resurser med månadslön alltid görs med 100 % och sedan görs ett tillägg om 80 % eller 10 % (beroende på inställningar på tidkontot). Tidigare gjordes ett avdrag på 20 % eller 90 % på månadslönen. Ingen av dessa ändringar förändrar egentligen själva lönen. Uträkningen av lön har hela tiden varit korrekt men den justeras i att presenteras på annat sätt som passar bättre ihop med hur det fungerar i era lönesystem.

För att sjuk från dag 15 skall räknas i dagar istället för i timmar behöver ni göra lite ändringar i er uppsättning i eBemanning. Exakt hur ni skall gå tillväga samt vilka övriga förbättringar vi gjort i systemet kan ni läsa mer om i våra release notes. Om ni inte vill göra dessa ändringar just nu så går det bra att vänta. Då kommer sjuk från dag 15 fortsätta att beräknas i timmar till dess att ni justerar inställningarna.

Och som vanligt, tveka inte att höra av er om ni har följdfrågor eller funderingar! Ni mailar då till support@zerolime.se så hörs vi den vägen.

Fortsatt fin dag önskar vi på Zerolime!