Fortnox

Fortnox Lön och Faktura

Vad gör integrationen?

Från eBemanning finns det integrationer mot Fortnox Lön och Fortnox Faktura. Det är två fristående integrationer som kopplar eBemanning mot respektive del i Fortnox. De går utmärkt att använda var för sig eller båda tillsammans. 

Båda integrationerna är API-baserade och kopplar direkt ihop eBemanning med Fortnox utan något mellansteg. Informationen överförs direkt till Fortnox och det blir direkt redigerbara fakturor respektive löner som går att jobba vidare med.

Vid fakturering så skapas kunder i Fortnox om de inte finns sedan tidigare. Fakturor som överförs från eBemanning blir fakturor med statusen ej bokförda i Fortnox.

Löneintegrationen för över båda personuppgifter om den anställde och lönerader. Det innebär att man inte behöver mata in personer manuellt i Fortnox innan man gör överföringen utan det sker med automatik i samma steg. 

För båda integrationerna gäller att man får tydliga besked om det är något som inte gick att överföra eller om något ser konstigt ut. 

Integration Fortnox och eBemanning från Zerolime

Hur fungerar det?

När man har gjort fakturaberäkningen i eBemanning så exporteras fakturorna över till Fortnox med en knapptryckning och blir omedelbart tillgängliga där. 

När löneberäkningen är färdig så skickas lönerna och personuppgifterna direkt över till Fortnox genom att klicka på “Exportera” i eBemanning. 

Svårare än så är det inte!