Primelink väljer Cygate - Zerolime Rekryterings- och bemanningssystem

Primelink väljer Cygate

Primelink har valt Cygate och deras tjänst Hosted VMware som ny leverantör för drift av våra kunders system. Valet föll på Cygate på grund av deras höga kompetens inom molndrift och de möjligheter som deras tjänst erbjuder vad gäller att växa och bygga ut funktionaliteten.

 –      Vi ville ha en leverantör som står för stabilitet och trygghet och samtidigt kan leverera tekniska lösningar i framkant. Vi ville känna oss trygga med att vår driftsleverantör kan följa med oss i utvecklingen och vara en pålitlig partner under vår fortsatta resa, säger Niklas Jardeby VD på Primelink Solutions.


Niklas Jardeby, Primelink

 För Primelinks kunder innebär det ännu stabilare drift och att hårdvaruförändringar kan göras med minimal påverkan. Fördelen för oss på Primelink är att vi själva lätt kan skapa, administrera och anpassa egna interna miljöer med hög säkerhet och kontroll.

 –        På Cygate är vi mycket glada över att få Primelinks förtroende att hantera deras högst affärskritiska molntjänst inom bemanningsverksamhet, säger Lars Hansson försäljningsansvarig för molntjänster på Cygate.

Lars Hansson, Cygate

Om Cygate

Cygate är en svensk IT-leverantör med egna datacenter i Sverige och ett lokalt kontorsnät på över 20 orter med fler än 700 kunniga medarbetare inom Säkerhet, Nätverk, Applikation, UC, Server & Lagring och Molndrift. Cygate tillsammans med Telia och Ipeer utgör en stark enhet som står för stabilitet och pålitlighet. Tillsammans kan de erbjuda all den kompetens som krävs för IT som tjänst (skräddarsydda drifttjänster, paketerade tjänster och molntjänster) på ett och samma ställe.

 Tjänsten Ipeers Hosted VMware valdes i början av 2016 för andra årethttp://www.cygate.se/om-oss/ i rad till bästa infrastrukturmoln av Techworld i konkurrens med bland andra Amazon, Azure och Rackspace.

Hosted VMware ligger på högkvalitativ hårdvara med off-site backup och 24/7-support.