Primelink välkomnar Military Work - Zerolime Rekryterings- och bemanningssystem

Primelink välkomnar Military Work

Vi har nöjet att välkomna en ny kund till Primelink och systemet eBemanning: Military Work! Military Work är specialiserade på personal med erfarenhet från Försvarsmakten och arbetar både med rekrytering och uthyrning av personal.

Efter att ha utvärderat ett antal olika system på marknaden föll valet på eBemanning från Primelink. Military Works VD Mikael Karlssons säger så här om hur han upplevt den inledande resan som kund till Primelink:

Jag är mycket imponerad av eBemanning som program och av det höga engagemang och kundorienteringen som organisationen som står bakom uppvisat under vår implementering. eBemanning som program passar oss utmärkt och skapar bra underlag såväl för den dagliga verksamheten som för ekonomisk uppföljning och planering. Jag rekommenderar starkt eBemanning som bemanningssystem.

Vi är naturligtvis oerhört glada och stolta över att Military Work har valt oss som leverantör och vi kommer fortsätta att jobba stenhårt för att de, likväl som alla våra andra kunder, ska fortsätta välja oss varje dag.

Military Work erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Military Work vänder sig till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera pålitliga människor med hög arbetskapacitet. Försvarsmakten ger sina anställda unika kompetenser och erfarenheter. Military Work hjälper individen att få maximal utväxling av sin bakgrund på civil arbetsmarknad och maximal utväxling av sina civila erfarenheter i sin roll i Försvarsmakten.

Military Work var nyligen profilerade i Dagens Industri, läs artikeln här: Dagens Industri

Om du vill veta mer om eBemanning och vad det skulle kunna göra för er verksamhet,
ring Niklas Jardeby på 0732 – 40 90 92.