Primelink välkomnar Skandinavisk Sjukvårdskompetens - Zerolime Rekryterings- och bemanningssystem

Primelink välkomnar Skandinavisk Sjukvårdskompetens

Vi välkomnar Skandinavisk Sjukvårdskompetens som nya kunder till Primelink och nya användare av systemet eBemanning. Under sin urvalsprocess utvärderade de flera olika systemalternativ och vi är naturligtvis glada och stolta över att valet till slut föll på eBemanning och Primelink.

Therese Lundstedt Niord, verksamhetsledare hos Skandinavisk Sjukvårdskompetens, var tidigare Konsultchef på Sveriges största vårdbemanningsbolag och har erfarenhet av närmare 10 år i bemanningsbranschen. Hon säger så här om deras val av system och systemleverantör:

Skandinavisk Sjukvårdskompetens är ett nystartat företag som erbjuder olika typer av kompetensförsörjningsinsatser inom framförallt akutsjukvård och psykiatri. I vårt val av system var det viktigt att systemet är webbaserat, användarvänligt och med möjlighet att hantera en bredd av olika uppdrag och åtaganden som vår verksamhet tillhandahåller, detta tycker vi är några av E-Bemannings styrkor. Vi värdesätter också Primelinks kundorienterade och innovativa förhållningssätt och har fått ett mycket gott bemötande under vår uppstartsfas.

Vi ser fram emot ett fortsatt nära samarbete med Skandinavisk Sjukvårdskompetens och önskar dem all lycka till i framtiden!

Om du vill veta mer om eBemanning och vad det skulle kunna göra för er verksamhet,
ring Niklas Jardeby på 0732 – 40 90 92.