Privacy Policy

Vilka är vi

Adressen till vår website är: https://www.zerolime.se.

Vilken personlig information samlar vi in och varför

Din personliga information kommer att samlas in och hanteras av oss för följande ändamål:

  1. för att föreslå produkter och/eller andra tjänster till dig
  2. för att upprätthålla vår affärsrelation
  3. för att besvara dina frågor när du kontaktar oss
  4. för att skicka dig annan information, t.ex. inbjudningar till evenemang, som kan vara av intresse för dig

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på sidan så samlar vi in den information som är synlig i kommentarsfältet och vi samlar också in IP-adresser och användarinformation från webbläsaren för att underlätta att upptäcka spam.

Kontaktformulär

Information som lämnats genom ett kontaktformulär kommer att sparas så länge som det är relevant i förhållande till den fortsatta relationen mellan individen och Zerolime Sweden AB. Om kontaktformuläret inte leder till någon fortsatt relation kommer informationen sparas i max 6 månader.

Den information som samlas in via kontaktformulär är namn, telefonnummer, epostadress, titel och företagsnamn. De fritextfält som finns är avsedda för frågor eller allmän information om systembehov eller liknande och ska inte användas för personuppgifter.

Cookies

Vi använder cookies på denna webbplats. Cookies är små textfiler som placeras på din hårddisk. Dessa filer identifierar din dator och lagrar dina val och annan data om ditt besök inklusive spårningsanvändning.

Riktad annonsering

Vi använder Googles funktion för riktad annonsering för att kunna visa annonser om våra produkter och erbjudanden till våra sidbesökare. Dessa annonser visas på olika sajter som ingår i Googles nätverk för annonsering.

Google använder cookies och/eller enhetsidentifiering för att visa relevanta annonser runt om i nätverket. För att opta-ut från dessa annonser, gå till Googles Ads Settings. Där kan man helt stänga av funktionen med personliga riktade annonser från Google.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Webbplatsen kan innehålla material som är inbäddat från andra webbplatser (till exempel bilder, video eller artiklar). Inbäddat innehåll fungerar på samma sätt som om besökaren har varit på den webbplats som innehållet kommer ifrån. Dessa webbsajter kan samla in data, använda cookies, lägga till tredjepartsspårning och spåra interaktionen med det inbäddade innehållet.

Analys

Vi använder Google Analytics för att mäta användandet på vår webbplats. För mer information om hur Google Analytics samlar in data och hur den används, besök Integritetspolicy – Integritet och användarvillkor – Google.

Dela med tredje part

För att underlätta vår användning av din information och förse dig med uppgifter eller för att besvara en förfrågan du gör, kan vi komma att dela din information med en tredje part. Detta kommer endast att ske under följande omständigheter:

  • Med leverantörer, entreprenörer och samarbetsparter: ibland kan vi samarbeta med andra företag och personer för att utföra uppgifter åt oss. Sådana samarbetsparter har tillgång till din personliga information bara i sådan utsträckning som krävs för att utföra dessa uppgifter och får inte använda informationen för andra ändamål. Dessa mottagare är bundna av liknande åtaganden om integritet och sekretess som ZeroLime.
  • Med myndigheter eller brottsbekämpande myndigheter om vi är skyldiga att göra det.

Hur länge sparar vi personuppgifter

Se avsnittet “Kontaktformulär ovan”.

Dina rättigheter till ditt data

Om vi har personuppgifter om dig så har du rätt att få ut dessa uppgifter som en exportfil, du har rätt att få dina personuppgifter raderade och du har rätt att anmärka på vårt sätt att hantera personuppgifter hos berörd myndighet. Rätten att få data raderad inkluderar inte sådan data som vi har en skyldighet att hålla av legala skäl.

Ändringar av denna policy

Villkoren i denna policy kan ändras från tid till annan. Vi publicerar väsentliga ändringar av denna policy på denna webbplats.

Kontaktuppgifter

Ifall du har frågor om denna policy eller om dina hanterade personuppgifter, så kan du kontakta oss via adressen nedan:

Zerolime Sweden AB
E-postadress: info@zerolime.se

Integritetsskyddsmyndigheten via kontaktuppgifterna nedan:

Telefonnummer: 08-657 61 00
E-postadress: imy@imy.se