Sluta jaga tidrapporter - Zerolime Rekryterings- och bemanningssystem

Sluta jaga tidrapporter

Nu är det dags att slopa tidrapporterna!

Vi lever i ett samhälle som är ständigt uppkopplat. Var vi än befinner oss så har vi tillgång till uppdaterade banksaldon, börskurser och sportresultat. Lagersaldot i möbelvaruhusen eller problem inom kollektivtrafiken kan vi följa i realtid på våra mobiltelefoner eller surfplattor.

Varför är det så annorlunda med tidrapporter? Varför samlas de in i efterhand?

Så fort en konsult har påbörjat eller avslutat ett arbetspass så borde tiderna finnas registrerade. Inte på fredag eftermiddag eller nästa gång konsulten har tillgång till en dator. Så fort någon har jobbat borde tiderna fångas in. Det blir enklare för konsulten som slipper tidrapportera, för er innebär det bättre kassaflöde, färre krediteringar och framförallt att era konsultchefer kan ägna sin tid åt något bättre än att jaga tidrapporter. Det är svårt att se att någon skulle sörja att tidrapporteringen försvinner.

Ring eller maila oss så kommer vi ut och berättar hur ni gör för att slippa tidrapporter!

Niklas Jardeby
VD

Primelink Solutions AB
0732-40 90 92
niklas.jardeby@zerolime.se

PS. Självklart har vårt system alla andra bra funktioner som ett bemanningssystem skall ha. Det är helt webbaserat. Slipp teknikstrulet och jobba på din Mac eller surfplatta om du vill. Majoriteten av ditt arbete utför du i en grafisk, överskådlig vy. Där har du full överblick över kunder, uppdrag, personer, scheman inkl. jourer, preliminärbokningar, definitivbokningar, obemannade pass, beställningar från kundportalen, ej bokade personer med garantilön osv. Sluta klicka runt, det tar tid! Det är viktigt med ett system som går snabbt att lära sig. Nyanställda skall snabb komma igång med sitt arbete, låt inte bemanningssystemet vara en bromskloss! DS.