ZeroLime AB

Rekryteringssystem

ats

Vårt rekryteringssystem bygger på kombinationen av ny teknik baserat på mångårig erfarenhet från rekrytering och bemanning. Systemet innehåller möjligheten att annonsera, bedöma, rekrytera och presentera kandidater/konsulter på ett enkelt sätt. Vi har skapat smarta algoritmer som läser igenom dina kandidaters ansökningar utan att du som rekryterare behöver vara aktiv.

När du som rekryterare har bedömt dina kandidater inför en tillsättning väljer många att annonsera igen inför nästa jobb. Vår algoritm kan matcha redan bedömda kandidater till jobb som de ej sökt aktivt vilket innebär att vi kan hjälpa dig att återanvända relevanta ansökningar. Att återanvända kandidater innebär snabbare tillsättning tillsammans med högre kandidatbetyg eftersom att du också kan erbjuda jobb till de som nyss blev nekade.

Tjänsten är helt och hållet molnbaserat vilket innebär att rekryterare kan använda systemet överallt för att rekrytera och presentera kandidater till tredje part.

eBemanning

ebemanning

eBemanning - ETT INTUITIVT OCH PÅLITLIGT BEMANNINGSSYSTEM

Enkelt, intuitivt, transparent, pålitligt - med eBemanning sparar du dyrbar tid, samtidigt som du och din kund får full koll på verksamheten. Ett bemanningsverktyg för att öka lönsamheten och kundnöjdheten.

Framtidens bemanningssystem - effektivt, snabbt och modernt

Bemanningslösningar ligger i tiden och i framtiden. Fördelarna är många, både för din kund och för ditt företag. Men bara om du har ett lättarbetat och effektivt bemanningssystem som håller reda på verksamheten.

ebemanning.se

Jobbox

Job Box

Vår Jobbox ser ut som ett klassiskt fotobås. I jobboxen finns en inbyggd iPad där kandidater anger sina kontaktuppgifter för att sedan starta videointervjun. Du väljer själv vilka frågor du vill att dina kandidater ska besvara, här finns möjligheten att välja kompetensbaserade frågor från vårt frågebibliotek eller egna frågor matchade till din verksamhet. Varje kandidat får vanligtvis cirka fem frågor att svara på och som spelas in. Videosvaren laddas upp på ditt konto där du kan genomföra din bedömning när du har tid. Kandidater kan också välja att utföra intervjun från egen telefon/surfplatta om de skulle föredra det. Intervjuerna brukar vanligtvis ta ca. 4-5 minuter att genomföra för kandidaten.

Mer info om Jobboxen

Zerolime, i samarbete med McDonald’s

Läs pressmeddelande

Videointervju

Phone

Strukturerade videointervjuer

Strukturerade intervjuer ökar validiteten vid bedömning i urval. Våra videointervjuer innebär högsta möjliga struktur där du som rekryterare ges möjligheten att bedöma vad som är relevant för den specifika tjänsten.

Du väljer själv frågor från vårt frågebibliotek eller skapar dina egna. Genomförda intervjuer laddas sedan upp på rekryterarens konto och du kan bedöma dina kandidater när du har tid. Därefter kan du presentera hela eller delar av videointervjun till tredje part som en del av din kandidat/ konsult-presentation.

Inbjudningar eller nya kandidater

Du kan bjuda in personer från er befintliga lista med kandidater med hjälp av mailutskick alternativt skapa en annons där kandidater ombeds registrera sig och besvara dina frågor.

Enheter som stöds

iOS och Android smartphones/surfplatta.

Språk som stöds

Engelska, svenska, norska, spanska och tyska.

VIPA

vipa

För att det ska vara så smidigt som möjligt för dig som rekryterare, har vi redan sorterat dina kandidater efter hur väl de matchar din arbetsprofil.


Om VIPA

VIPA innebär en kombination av arbetspsykologiska tester tillsammans med videointervju via smartphone. Kombination ökar sannolikheten att rätt person blir vald för rätt jobb, samtidigt som rekryteringstiden hålls kort. VIPA innebär ett snabbt, bekvämt och mobil-anpassat rekryteringsalternativ som resulterar i en bra kandidatupplevelse då du som kandidat själv kan bestämma när och var du vill genomföra dina tester och din videointervju. Kandidaten kan genomföra hela processen via sin mobil i ett skede vilket minskar drop outs och bibehåller engagemang.

Som rekryterare får du all information samlad på ett ställe tillsammans med att din tid hålls nere. Du kan själv välja att använda färdiga kravprofiler för en mängd roller och positioner alternativt skapa dina egna kravprofiler.

Hur det fungerar

Systemet skapar en annons åt dig som du kan publicera där kandidaten ombeds registrera sig samt lämna information som du anser vara relevant (ev. skallkravsfrågor), därefter genomförs tester och videointervju. Testerna är anpassade för den typ av jobb som annonserats vilket bibehåller engagemanget i processen. Baserat på testresultat och videointervjusvar väljs de mest lämpliga kandidaterna ut för intervju på plats. Kandidater som inte når den önskade nivån får ett automatiskt avslagsmail efter en viss tid och rekryteringsprocessen avslutas.

zerolime and cut-e