Rekryteringsverktyg - Recruit

ats ZeroBot skapar fler ”jobbmatchningar” och ökar därmed möjligheterna att hitta rätt person – snabbare, enklare och mer träffsäkert.

I Zerolime Recruit ingår smarta funktioner som videointervju, screening, psykometriska tester från världsledande testföretag, samt vår unika ”ZeroBot” som är vår smarta robot för att återanvända och hitta kandidater.

Varför använda Zerolime Recruit?

  • Kandidatlöfte på riktigt genom återanvändning av kandidater. Smart jobbmatchning.
  • Presentation av kandidater via webben. Låt kund ”träffa” dina kandidater online oavsett vart de befinner sig för att korta ledtider och slippa dyra reskostnader. Miljövänligt är det också.
  • Ökad tillsättningsgrad. Rätt person på rätt plats till en lägre kostnad.
  • Integrerat med testverktyg från bland annat cut-e, och Assessio.
  • Skapa engagerade annonser med video på egen hemsida, marknadsledande jobbportaler och i sociala medier.
  • Låt kandidater ansöka med video, tester och skräddarsydda frågor för tjänsten. Självklart kan de söka med sina profiler på t ex Facebook, LinkedIn.
  • Molnbaserat, fungerar självklart på mobil, platta eller dator.

BEMANNINGSSYSTEM - eBemanning

ebemanning

eBemanning - ETT INTUITIVT OCH PÅLITLIGT BEMANNINGSSYSTEM

Enkelt, intuitivt, transparent, pålitligt - med eBemanning sparar du dyrbar tid, samtidigt som du och din kund får full koll på verksamheten. Ett bemanningsverktyg för att öka lönsamheten och kundnöjdheten.

Framtidens bemanningssystem - effektivt, snabbt och modernt

Bemanningslösningar ligger i tiden och i framtiden. Fördelarna är många, både för din kund och för ditt företag. Men bara om du har ett lättarbetat och effektivt bemanningssystem som håller reda på verksamheten.

ebemanning.se

Videointervju

Phone

Strukturerade videointervjuer

Strukturerade intervjuer ökar validiteten vid bedömning i urval. Våra videointervjuer innebär högsta möjliga struktur där du som rekryterare ges möjligheten att bedöma vad som är relevant för den specifika tjänsten.

Du väljer själv frågor från vårt frågebibliotek eller skapar dina egna. Genomförda intervjuer laddas sedan upp på rekryterarens konto och du kan bedöma dina kandidater när du har tid. Därefter kan du presentera hela eller delar av videointervjun till tredje part som en del av din kandidat/ konsult-presentation.

Inbjudningar eller nya kandidater

Du kan bjuda in personer från er befintliga lista med kandidater med hjälp av mailutskick alternativt skapa en annons där kandidater ombeds registrera sig och besvara dina frågor.

Enheter som stöds

iOS och Android smartphones/surfplatta.

Språk som stöds

Engelska, svenska, norska, spanska och tyska.